Preşedinţii PMP şi USR, Eugen Tomac şi Cătălin Drulă, au fost sămbătă în Alba Iulia. „În capitala Unirii tuturor românilor, am dat semnalul unităţii tuturor forţelor politice de Dreapta!”, a afirmat Tomac care a adăugat că 2024 va fi „anul luptei între bine şi rău, anul în care vom alege între Est şi Vest, anul în care vom putea decide între stagnare şi evoluţie, anul în care vom scoate România din ghearele baronilor vopsiţi cu mult roşu sau galben”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În capitala Unirii tuturor românilor, am dat semnalul unităţii tuturor forţelor politice de Dreapta! Sala plină astăzi la Alba Iulia. Suntem mulţi şi suntem puternici. Alături  de preşedintele Cătălin Drulă, i-am asigurat pe colegii din PMP, USR şi Forţa Dreptei că avem curajul, determinarea şi voinţa necesare pentru a construi o alianţă politică de dreapta autentică. O alianţă care va reuni toate energiile pozitive din societatea românească sub acelaşi steag politic, pentru a apăra valorile în care cred românii cinstiţi şi patrioţi”, a scris Eugen Tomac, sâmbătă pe Facebook.
 
El a mai spus că anul 2024 va fi „anul luptei între bine şi rău, anul în care vom alege între Est şi Vest, anul în care vom putea decide între stagnare şi evoluţie, anul în care vom scoate România din ghearele baronilor vopsiţi cu mult roşu sau galben”.
 
„Noi le vom reda românilor demnitatea definită de cele trei culori ce simbolizează unitatea şi dreptatea! Anul 2024 va fi anul Demnităţii şi Unităţii tuturor românilor de Dreapta!”, a completat liderul PMP.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.