Liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, au făcut un adevărat tur de forţă în ultimele zile, vizitând mai multe localităţi din ţară, unde promovează candidaţii formaţiunilor pe care le reprezintă. Liderii celor două partide dau mâna cu oamenii, participă la întâlniri electorale şi se fotografiază cu susţinătorii. Duminică, atât liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, cât şi preşedintele PNL, liderul Senatului Nicolae Ciucă, au vizitat pieţe agroalimentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”M-am simţit ca acasă astăzi la Izbiceni, la sărbătoarea dedicată zilei comunei. Şi nici nu se putea altfel, avându-l alături pe primarul Marian Gulie şi pe toţi prietenii şi colegii mei din PSD Olt, una dintre organizaţiile social-democrate de top cu care ne mândrim. Izbiceniul nu are doar o tradiţie de 450 de ani, dar are cu siguranţă şi viitor”, a scris, duminică, pe Facebook, liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Anterior, acesta a postat imagini din piaţa agroalimentară din Slatina.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”Am mers azi-dimineaţă în piaţă la Slatina să văd cu ochii mei legumele, brânza, mierea şi celelalte produse româneşti pe care le tot laudă Florin Barbu, Marius Oprescu şi Emil Moţ. Au dreptate, sunt delicioase! Iar oamenii sunt fantastici”, a transmis premierul.

Şi liderul PNL, Nicolae Ciucă, a vizitat, duminică, mai multe localităţi din ţară, postând imagini pe reţelele de socializare.

”Deveselu este comuna cu un rol important în apărarea României şi chiar a Europei. Aici este nevoie de o administraţie performantă şi eficientă, adică de o administraţie liberală. Primarul PNL Dobre Nicolae - care candidează pentru un nou mandat - ştie cum să folosească finanţările din Programul „Anghel Saligny” pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii oamenilor.

O administraţie liberală aduce investitorii care creează locurile de muncă ce vor contribui la dezvoltarea localităţii şi la creşterea nivelului de trai. Am discutat cu oamenii locului, pe care i-am îndemnat să muncească pentru comuna în care le este inima şi sufletul, căci doar aşa pot contribui la bunăstarea lor şi a întregii comunităţi”, a scris Ciucă pe Facebook.

O altă postare a liderului PNL a fost din comuna Brastavăţu, unde afirmă că a vorbit ”despre marea discrepanţă dintre regiunile României”.

”Venim în Oltenia să vorbim despre ce se întâmplă la Cluj, Alba, Bihor, Suceava pentru că acolo administraţiile liberale au demonstrat că se poate. Discuţiile de astăzi mi-au adus aminte cum, în copilărie, salutam orice om pe care îl întâlneam pe uliţă şi le-am spus celor prezenţi că acest respect trebuie să îl păstrăm, indiferent ce facem în viaţă. Indiferent dacă facem politică sau nu, trebuie să ne respectăm unii pe alţii. Iar cea mai sinceră formă de respect pe care o putem aduce cetăţenilor care ne votează este să îi ascultăm şi să îi slujim. Şi am încredere că echipa liberală este cea mai potrivită pentru a face asta în Olt”, a mai transmis Ciucă.

De asemenea, preşedintele Senatului a fost în comuna Ianca.

”Ianca are nevoie de o administraţie mai implicată şi mai responsabilă. Pentru a reduce diferenţele dintre urban şi rural, este obligatoriu să creăm o clasă de mijloc în satul românesc. PNL, prin valorile sale, a fost mereu protectorul familiilor. Întărind familia, întărim întreaga societate, iar acest angajament este esenţial pentru viitorul nostru”, a mai scris Ciucă pe Facebook.

El a fost, duminică dimineaţă, şi în piaţa din Izbiceni.

”Piaţa din Izbiceni este un loc plin de viaţă şi de oameni harnici. Cu produse româneşti proaspete şi sănătoase. Am ascultat poveştile oamenilor din piaţă şi ale membrilor echipei liberale din localitate”, a mai scris Ciucă.

Cei doi au fost în diferite zone din ţară atât vineri, cât şi sâmbătă, promovând candidaţi ai partidelor pe care le conduc.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.