Liderul PSD Iaşi, Mihai Chirica, a declarat imediat după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor că speră ca filiala să obţină minimum opt parlamentari dintr-un total de 17, adăugând că speră să fie "înţeles” la centru pentru a promova proiectele Iaşiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mihai Chirica, totodată primar al Iaşiului, a declarat, duminică seară, la sediul PSD Iaşi că speră ca organizaţia să obţină opt parlamentari, adică doi senatori şi şase deputaţi, precizând că "nu este exclus să fie chiar mai mult”.

"Vom face tot ceea ce trebuie făcut să avem un guvern responsabil pentru destinele românilor şi ca acele proiecte pe care Iaşiul vrea să le implemeneteze în următorii patru ani să se transforme în sfârşit în realitate. Trebuie să avem spital regional, să începem autostrada, să începem să facem proiecte de susţinere a mediului de afaceri. Nu cred că va trebui să negociem ca să fie ceva impus, trebuie să fie un element de abordare rezonabilă faţă de toate organizaţiile care au creat un scor favorabil. Sunt convins că mă voi face înţeles la centru", a declarat liderul PSD Iaşi, Mihai Chirica.

În ceea ce priveşte rezultatul obţinut de PSD în alegeri, Chirica a spus că "a contat mult echipa, lumea nu mai crede în poveşti”.

PSD a obţinut 45,3% din voturi la alegerile parlamentare de duminică, PNL - 21 %, USR - 9,3 %, iar UDMR - 6,7%, la Camera Deputaţilor, potrivit rezultatelor exit-poll-ului IRES prezentat de Digi 24 în baza datelor de la ora 21.00, în timp ce la Senat scorurile sunt: PSD - 45,4%, PNL - 21%, USR - 9,4%, iar UDMR - 6,8%.

PSD a obţinut 45,% din voturile exprimate pentru Camera Deputaţilor, PNL - 21,7%, iar USR - 9,1%,potrivit rezultatelor exit poll-ului CURS-Avangarde, făcut la comanda PS News şi prezentat de Antena 3. La Senat, PSD a obţinut 45,1, PNL-21,6% şi USR-9,2%. Procentele reprezintă datele obţinute până la ora 21, ora închiderii urnelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.