Preşedintele executiv al filialei municipale PSD Iaşi, deputatul Bogdan Cojocaru, susţine că organizaţia s-a curăţat de oamenii fideli primarului Mihai Chirica, adăugând că membrii PSD cu interese imobiliare nu se mai regăsesc pe liste la alegerile locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deputatul Bogdan Cojocaru a spus, într-o conferinţă de presă, că “ieşenii nu ar trebui să uite toate afacerile imobiliare şi nici zestrea cu care edilul Mihai Chirica a intrat în acest an în PNL“.

El a explicat că lista de consilieri locali PSD din mandatul 2016-2020 a fost întocmită de către Mihai Chirica şi că “din păcate“ mulţi dintre reprezentanţii social-democraţi din consiliu au ales să-i sprijine toate “trăsnăile imobiliare“.

“PSD Iaşi se curăţă încet-încet de oamenii fideli lui Mihai Chirica. Unii dintre reprezentanţii noştri au uitat că Mihai Chirica ne-a trădat şi s-a dus la liberali. Niciun membru PSD cu interese imobiliare nu se mai regăseşte pe lista de consilieri. Este o ruptură evidentă de trecut, iar alegătorii sper că vor sesiza acest lucru“, a afirmat preşedintele executiv al PSD Iaşi, deputatul Bogdan Cojocaru.

Totodată, Cojocaru a precizat că pe lista de consilieri au fost promovaţi oameni noi, el adăugând că PSD poate face surpriza la Iaşi în alegerile locale.

“Avem în faţă o campanie care sperăm să se desfăşoare în condiţii civilizate. Vrem să facem o surpriză plăcută. Până acum domnul Chirica a fost obişnuit să alerge de unul singur, dar sper ca acum să iasă pe locul doi. Primarul vorbeşte de multe ori ca şi cum ar fi un inocent, ca şi cum ar fi intrat ieri în poltică. Este acelaşi care spunea despre fetele din diaspora că au ajuns să se prostitueze, despre tinerii noştri din străinătate că sunt sclavi şi aşa mai departe. Vrem să reconstruim oraşul şi să-l eliberăm de acea dezvoltare haotică a ultimilor ani“, a spus Cojocaru.

Deputatul Camelia Gavrilă candidează din partea PSD la postul de primar al Iaşiului, în timp ce, la preşedinţia Consiliului Judeţean, partidul îl susţine pe actualul şef al instituţiei, Maricel Popa.

Mihai Chirica a candidat pe listele PSD în 2016, el fiind exclus ulterior din partid în urma disputelor cu Liviu Dragnea.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.