Subprefectul judeţului Buzău Viorel Holban a anunţat, vineri, că renunţă la funcţia în care a fost numit, după 8 luni de mandat. Liberalul Viorel Holban, fost primar al municipiului Râmnicu Sărat, şi-a anunţat demisia vineri în cadrul unei conferinţe de presă precizând că motivele plecării sale sunt de ordin personal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am decis să renunţ la aceasta funcţie pentru că am foarte multe priecte personale în derulare şi nu pot face faţă cu timpul şi cu problemele mele şi cu cele de la Prefectură. Am înaintat demisia mea domnului ministru Bode din data de 6 ianuarie cu rugămintea să se ia în discuţie în prima Şedinţă de Guvern", a declarat, vineri, subprefectul Viorel Holban. 

Prin demisa lui Viorel Holban, Prefectura Buzău rămâne cu două posturi importante din organigramă vacante. Este vorba despre un post de subprefect, dar şi cel de secretar general al Prefecturii care nu mai este ocupat de la data de 1 noiembrie. 

Astfel, la conducerea Prefecturii Buzău rămân pentru moment prefectul Daniel Ţiclea şi subprefectul Marieta Boloş. Cei doi nu au putut preciza care va fi noua configuraţie politică de la vârful Prefecturii, date fiind negocierile care se poartă la nivelul conducerii centrale a PSD şi PNL. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.