Liberalii au votat miercuri în unanimitate, în şedinţa Biroului Politic Naţional, să mandateze conducerea PNL pentru începerea discuţiilor în coaliţie privind comasarea alegerilor, au precizat surse liberale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conducerea PNL a discutat despre subiectul comasării alegerilor şi a decis să mandateze conducerea partidului să înceapă discuţiile, în coaliţie, pe acest subiect.

Europarlamentarul Daniel Buda a declarat în şedinţa PNL că nu există niciun impediment pentru comasarea alegerilor, fiind vorba despre o decizie politică, el precizând că în acest moment sunt şapte state din UE în care s-au comasat alegerile din acest an.

La rândul lui, deputatul Roman a spus că din banii economisiţi de Guvern în urma comasării alegerilor poate fi finanţată ridicarea pragului pentru neimpozitarea pensiilor, impactul financiar fiind de 2 miliarde de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.