Legea pentru completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc a fost adoptată, luni, de Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional, cun 219 voturi ”pentru”. Deputatul PNL, Florin Roman, unul dintre iniţiatorii actului normativ, a afirmat că cei dependenţi de păcănele vor putea fi opriţi la timp ”să îşi facă praf viaţa”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi a mai trecut o lege importantă prin Parlament, pe care am iniţiat-o ca deputat, cu sprijinul colegilor din PNL. Legea oferă instrumentul juridic prin care cei dependenţi de păcănele pot fi opriţi sa îşi facă praf viaţa. Şi părinţilor să îşi poata proteja copiii de acest <drog>”, a scris, luni seară, pe Facebook, Florin Roman.
 
Deputatul arată că în urma acestei legi se încheie un pachet legislativ important. 
 
”Închei, alături de PNL, un pachet legislativ prin care protejăm minorii de alimentaţia nesănătoasă de tip fast-food, sancţionăm cu închiderea unităţilor pentru cei care vând alcool şi tutun minorilor, aplicăm pedepse drastice pentru cei care vând stupefiante copiilor noştri”, a mai precizat Florin Roman.
 
Legea pentru completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc a fost adoptată, luni, de Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional, cu 219 voturi ”pentru”, 1 vot ”împotrivă” şi 10 abţineri. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.