Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte, vineri, la Bruxelles, cu preşedintele Consiliului European, Charles Michel, pentru a discuta despre bugetul Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027. Negocierile sunt coordonate de şeful Consiliului European în scopul de a se obţine cât mai rapid un acord la nivelul şefilor de stat şi guvern din Uniunea Europeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte la Bruxelles (Regatul Belgiei) cu preşedintele Consiliului European, Charles Michel, agenda fiind dedicată negocierilor privind bugetul Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027.

Întâlnirea face parte din seria de reuniuni pe care preşedintele Consiliului European, Charles Michel, le are cu liderii statelor membre ale Uniunii în vederea pregătirii reuniunii extraordinare a Consiliului European din 20 februarie, privind negocierea viitorului buget multianual al Uniunii.

"Negocierile referitoare la bugetul Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027 au intrat într-o nouă etapă, în care coordonarea acestui proces a fost preluată de către Preşedintele Consiliului European cu scopul obţinerii, cât mai rapid posibil, a unui acord la nivelul şefilor de stat şi guvern din Uniunea Europeană", a transmis Administraţia Prezidenţială.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.