Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni, despre începerea antrenamentelor piloţilor ucraineni pe aeronavele F16, că acestea vor ncepe la sfârşitul acestei veri şi va fi un proiect care va ţine foarte mult. Interesul meu este să avem un proiect bine pregătit, solid, cu instructor foarte performanţi şi să avem aici un proiect de success pentru Armata Română, a menţionat şeful statului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele a fost întrebat dacă poate avansa o data privind începrea antrenamentelor pe aeronavele F16 ale piloţilor ucraineni. ”Este posibil să se înceapă deja în august, dar nu cred că are multă valoare să spunem acum o dată. Este un process care pentru noi este important şi este important să se menţină. Noi nu antrenăm piloţi din august până în septembrie, ci începem, la sfârşitul acestei veri şi va fi un proiect care va ţine foarte mult”, a spus preşedintele. ”Interesul meu este să avem un proiect bine pregătit, solid, cu instructor foarte performanţi şi să avem aici un proiect de success pentru Armata Română”, a completat preşedintele Klaus Iohannis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.