Preşedintele Klaus Iohannis a participat, marţi la videoconferinţa cu preşedintele Consiliului European,Charles Michel şi un grup de lideri europeni, în pregătirea reuniunii extraordinare a Consiliului European din 9-10 februarie. Discuţiile au vizat susţinerea Ucrainei pe toate dimensiunile şi consolidarea competitivităţii economiei UE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La videoconferinţa cu preşedintele Consiliului European Charles Michel, în pregătirea reuniunii extraordinare a Consiliului European din 9-10 februarie din această săptămână am abordat chestiuni importante pentru UE. Ne-am focusat pe sprijinul acordat Ucrainei, pe toate dimensiunile, pe consolidarea competitivităţii economiei UE şi pe implementarea unor măsuri concrete de combatere a migraţiei ilegale”, a scris Klaus Iohannis, marţi pe Twitter.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.