Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că infrastructura militară a României este „mai bine pregătită decât acum, nu ştiu, acum 10 ani, decât acum 20 de ani, dar mai este mult de lucru”. Declaraţia şefului statului vine în contextul unei întrebări despre faptul că sunt vehiculate informaţii potrivit cărora NATO dezvoltă mai multe coridoare terestre pentru a putea trimite rapid trupe şi blindate americane pe linia frontului, în cazul unui conflict major cu Rusia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Infrastructura României astăzi este mai bine pregătită decât acum, nu ştiu, acum 10 ani, decât acum 20 de ani, dar mai este mult de lucru”, a declarat preşedintele Iohannis întrebat dacă infrastructura României este pregătită pentru scenariul care este vehiculat în spaţiul public potrivit căruia NATO dezvoltă mai multe coridoare terestre pentru a putea trimite rapid trupe şi blindate americane pe linia frontului, în cazul unui conflict major cu Rusia, marţi la Riga.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.