Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminică, la Cluj-Napoca, unde a fost întrebat cum i se pare ideea ca Dacian Cioloş să fie premier după alegeri şi dacă l-ar susţine, că Cioloş este o ”propunere corectă” şi că are ”o părere bună despre el”, dar că până la a deveni prim-ministru ”e cale lungă”, precizând că în sondajele Uniunii acesta are ”o credibilitate bună”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dacă alegerile vor da un rezultatul care le dă această posibilitate, cred că Dacian Cioloş este o propunere corectă. Personal am o părere bună despre el, dar de aici până la a deveni premier după alegeri este cale lungă”, a declarat Kelemen Hunor, duminică, la Cluj-Napoca, întrebat cum i se pare ideea ca Cioloş să fie premier după alegeri şi dacă l-ar susţine.

Totodată, preşedintele UDMR a mai menţionat că în sondajele Uniunii Dacian Cioloş are ”o credibilitate bună”. 

”În sondajele noastre are o credibilitate bună. Nu foarte bună, dar e o credibilitate bună”, a spus Kelemen Hunor.

Duminică, la Cluj-Napoca, a avut loc lansarea candidaţilor UDMR pentru alegerile parlamentare, eveniment la care au participat aproximativ 1.500 de membri de partid din toată ţară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.