Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, miercuri seară, după ce liberalii au decis să-l propună pe Florin Cîţu pentru funcţia de premier, că parlamentarii Uniunii ar fi votat încă din luna martie un guvern condus de Cîţu, însă acesta s-a retras. ”Eu am spus încă de anul trecut că vreau o guvernare de centru dreapta şi e o colaborare cunoscută PNL-UDMR-USR”, a afirmat Kelemen Hunor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, miercuri seară, la România TV, că îşi doreşte un guvern politic.
 
”Noi l-am fi votat pe domnul Cîţu şi în martie, dar s-a retras atunci. Eu am spus şi atunci că l-aş fi votat. Am văzut cum a gestionat problemele de la Finanţe şi a fost una dintre puţinele surprize plăcute”, a declarat Kelemen Huor, potrivit romaniatv.net.
 
Kelemen Hunor a explicat că a declarat încă de anul trecut că doreşte o guvernare de centru-dreapta.
 
”Eu am spus încă de anul trecut că vreau o guvernare de centru dreapta şi e o colaborare cunoscută PNL-UDMR-USR. Vom avea nevoie de o coaliţie stabiliă”, a mai afirmat liderul UDMR.
 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.