Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri despre scandalul din coaliţie legat de funcţiile votate în Parlament la ANRE, unde formaţiunea sa a pierdut postul de vicepreşedinte, că a fost un lucru greu de digerat. Din păcate nu a fost o înţelegere scrisă, a mai spus Hunor, precizând că e un semnal prost şi că nu trebuia să se întâmple, pentru că Zoltan Nagy Bege a dus greul în această perioadă, inclusiv în comunicare şi este un specialist care a lucrat la ANRE şi înainte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kelemen Hunor a afirmat că ”înţelegerile în această coaliţie, cele mai importante aspecte din înţelegerile scrise, semnate au fost respectate”. Despre scandalul din coaliţie legat de faptul că Uniunea a pierdut postul de vicepreşedinte la ANRE, Kelemen Hunor a afirmat că ”din păcate nu a fost o înţelegere scrisă”.

”A fost un gentlemen' s agreement, când s-a prelungit mandatul, dar nu a fost o înţelegere scrisă. E un semnal prost, nu trebuia să se întâmple, fiindcă dincolo de aspectul politic, e şi acel aspect profesional. E vorba de un om care a dus greul în această perioadă, inclusiv în comunicare. E un specialist. A lucrat la ANRE şi înainte. Eu cred că ar fi avut loc în conducerea ANRE. Da, a fost un lucru greu de digerat”, a comentat preşedintele UDMR.

Întrebat dacă în acest context UDMR ia în calcul retragerea de la guvernare, Kelemen Hunor a răspuns: Nu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.