Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune că, în urma discuţiilor privind proiectul de buget, acesta arată cu totul altfel decât în urmă cu două-trei săptămâni şi, dacă nu se schimbă nimic la votul pe capitole, formaţiunea va susţine legea bugetului, la votul final.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kelemen Hunor a spus, joi, că, în ceea ce priveşte proiectul de buget, lucrurile arată cu totul altfel faţă de acum două-trei săptămâni.

"De aceea noi am considerat şi am luat şi o decizie, dacă astăzi, mâine, când în cursul dezbaterilor se vor vota articolele pe capitole, pe anexe, nu se va schimba nimic în ceea ce priveşte discuţiile noastre, atunci la votul final vom susţine legea bugetului", a spus el.

Kelemen a adăugat că este important ca administraţia centrală şi locală să aibă bugetul aprobat.

"Este important cât mai repede autorităţile locale şi tot ce înseamnă administraţia centrală şi locală, sănătatea, învăţământul să aibă bugetul aprobat. Investiţiile să fie aprobate şi să ştie toată lumea, începând de săptămâna viitoare, pe ce se poate baza. Oricum am pierdut două luni de zile, e o pierdere uriaşă, mai ales în zona de investiţii, şi de aceea noi considerăm că în acest moment dacă lucrurile rămân aşa cum au apărut în proiectul şi în raportul pregătit de Comisia de buget-finanţe se poate aproba acest buget şi sperăm că anul viitor în decembrie cel târziu vom aproba bugetul pentru 2020", a afirmat Kelemen.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.