Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a transmis joi că dincolo de scenariile apocaliptice de acum câteva luni, pachetul final de măsuri fiscale nu este sperietoarea de care s-a temut toată lumea iar Partidul Naţional Liberal a avut un rol decisiv în echilibrarea acestui pachet de măsuri fiscale. ”Am obţinut introducerea unor măsuri care protejează clasa de mijloc, mediul de afaceri, educaţia, cultura, societatea civilă”, a menţionat Stroe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dincolo de scenariile apocaliptice de acum câteva luni, pachetul final de măsuri fiscale nu este sperietoarea de care s-a temut toată lumea. Iar Partidul Naţional Liberal a avut un rol decisiv în echilibrarea acestui pachet de măsuri fiscale”, a afirmat Stroe.

El a precizat că, ”pe lângă creşterea veniturilor bugetare, PNL a insistat să existe o reducere a cheltuielilor statului, astfel încât să se asigure o disciplină financiară în instituţiile publice şi să se stopeze risipa bugetară”.

”Am obţinut introducerea unor măsuri care protejează clasa de mijloc, mediul de afaceri, educaţia, cultura, societatea civilă”, a subliniat Stroe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.