Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a declarat marţi în emisiunea Proiect de Ţară: România de la Prima News TV, despre proiectul lui Florin Cîţu şi Dan Vîlceanu de reducere a taxării muncii, că în momentul de faţă partidul lucrează la câteva măsuri care să întregească un pachet pe zona de fiscalitate, cu partenerii de la PSD. Înainte de a fi asumate individual, şi promovate ca fiind ideile unora sau altora, se vor regăsi dacă au acesti parlamentari răbdare, în noul program de guvernare, a mai arătat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ionuţ Stroe a afirmat despre proiectul de lege depus de Florin Cîţu şi Dan Vîlceanu, de reducere a taxării pe muncă, că ”există voci şi voci în partide şi există iniţiative individuale, initiative colective în partid”.

”I-am cerut domnului Vîlceanu puţină răbdare, în momentul de faţă lucrăm la câteva măsuri care să întregească un pachet pe zona de fiscalitate, evident cu partenerii de la PSD, le vom pune la punct şi toate aceste lucruri se vor regăsi în viitorul program de guvernare al viitorului guvern care va fi condus de prim-ministrul social-democrat”, a spus Stroe.

Ionuţ Stroe a menţionat că în timpul liberalii au fost pentru diminuarea taxării muncii, de fiecare dată când au fost la guvernare.

”Există din punctul nostru de vedere perspective în favoarea dimunării taxării muncii. Toate aceste lucruri, înainte de a fi asumate individual, şi promovate ca fiind ideile unora sau altora, se vor regăsi dacă au acesti parlamentari răbdare, în noul program de guvernare unde vor fi definite mult mai multe măsuri decât punctual aceste măsuri, care într-adevăr sunt benefice”, a mai declarat Ionuţ Stroe. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.