Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni că PNL trimite în zona discuţiilor din coaliţie delegaţia pe care şi-o doreşte şi este decizia fiecărui partid care este delegaţia care reprezintă interesele şi punctul de vedere ale partidelor în relaţia cu celălalt, după anunţul premierului Marcel Ciolacu că nu va mai permite coaliţie cu prim-vicepreşedinţii partidului, în urma schimbului de replici cu Rareş Bogdan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ionuţ Stroe a declarat după şedinţa conducerii PNL că subiectul legat de afirmaţia premierului Marcel Ciolacu că la şedinţele coaliţiei ar trebui să nu mai participe prim-vicepreşedinţii PNL nu a fost discutat în şedinţa Biroului Politic National al PNL.

”Acolo ( în şedinţa coaliţiei, nr), nu se întâlneşte domnul Ciolacu cu domnul Rareş Bogdan, se întâlnesc cele două partide, Partidul National Liberal şi Partidul Social Democrat. Este decizia fiecărui partid care este delegaţia care reprezintă interesele şi punctul de vedere ale partidelor în relaţia cu celălalt, aşa că nu am discutat acest lucru cum la fel credeţi0ne că nu o vom face nici de acum înainte. PNL trimite în zona negocierilor, în zona discuţiilor din coaliţie delegaţia pe care şi-o doreşte acolo”, a completat Stroe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.