Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni că din punctul lui de vedere, Nicuşor Dan este în cădere totală, va pierde aceste alegeri, adăugând că alt scenariu nu există şi că cel mai important lucru este ca în Bucureşti să câştige Sebastian Burduja.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În mod evident că acest Nicuşor Dan nu va putea niciodată să reprezinte interesele şi drepturile acestor oameni care se pretind a fi de dreapta. (..) Nicuşor Dan este reprezentantul blocajului instituţional perfect, este un om care timp de 4 ani de zile nu a adus decât balast”, a spus Ionuţ Stroe în emisiunea România Politică de la Prima News. 

Stroe a precizat că din păcate, PIB-ul Bucureştiului este în scădere şi nivelul investiţiilor, sub Nicuşor Dan, este într-o dramatică scădere, lucruri care nu au nicio legătură cu ideologia şi viziunea unui om de dreapta”, a completat liberalul.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Purtătorul de cuvânt al PNL a arătat că Nicuşor Dan va pierde alegerile locale. 

”Din punctul meu de vedere, este în cădere totală. Nicuşor Dan va pierde aceste alegeri. Sunt ferm convins că le va pierde, alt scenariu nu există”, a mai spus Ionuţ Stroe, adăugând că cel mai important lucru este ca în Bucureşti să câştige Sebastian Burduja.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.