Preşedintele Klaus Iohannis îndeamnă politicienii şi partidele politice să se pregătească pentru o campanie electorală curată, "fără mizerii", el spunând că în România au existat de foarte multe ori campanii murdare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat, vineri, despre declaraţiile sale privind impactul campaniei electorale pe plan extern, preşedintele Klaus Iohannis a spus că mesajul său a fost acela că îşi doreşte şi i-ar plăcea să existe o campanie electorală curată, centrată pe problemele care îi preocupă pe români.

"Ne apropiem cu paşi repezi de campania electorală şi îmi doresc foarte mult şi mi-ar plăcea să avem o campanie electorală curată, centrată pe problemele care îi preocupă pe români (...). Îndem politicienii şi partidele politice să se pregătească de o campanie electorală fără mizerii, cum am avut de foarte multe ori în România", a declarat preşedintele Klaus Iohannis, vineri, la finalul întrevederii cu vicepreşedintele Comisiei Europene, Federica Mogherini.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, că pe plan extern ”lumea înţelege” că în România se desfăşoară o campanie electorală, adăugând însă că "bine nu ne facem dacă ne certăm ca la uşa cortului".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.