Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că se vor lua în continuare măsuri de relaxare a restricţiilor impuse de pandemie, dar avertizează că virusul este în continuare prezent şi este importantă păstrarea distanţei, purtarea măştii pentru a nu pierde controlul ”acum la final asupra acestei epidemii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am luat măsuri de relaxare şi vom lua în continuare. Atrag atenţia: virusul este încă în societate. Este foarte improtant să fim conştienţi de aşa-numita noua normalitate în care vom trăi. Încercăm să relaxăm cât mai mult restrucţiile, însă e clar că acum răspunderea revine tot mai mult fiecărui român. Purtatul măştii, distanţarea, spălatul pe mâini rămân extrem, extrem de importante pentru a nu ierde controlul acum la sfârşit asupra acestei epidemii”, a afirmat, miercuri, preşedintele Klaus Iohannis.

Acesta a transmis şi un mesaj tuturor românilor: ”Vă doresc tuturor să rămâneţi sănătoşi”.

O nouă etapă de relaxare a măsurilor este preconizată din 15 iunie, activităţile care vor fi reluate depinzând, însă, de situaţia epoidemiologică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.