Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, afirmă că va merge în Parlament pentru a prezenta situaţia deceselor de COVID-19, considerând că solicitarea este binevenită. "Dar, de asemenea, este un act de responsabilitate al celor aleşi să nu politizeze niciun aspect al evoluţiei pandemiei", subliniază Mihăilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ioana Mihăilă a fost întrebată, joi, într-o conferinţă de presă, dacă va merge luni în Parlament pentru a prezenta raportul legat de decesele cauzate de COVID-19. 
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
"Cred că această solicitare a Parlamentului este binevenită, este un act de transparenţă şi de responsabilitate acela de a prezenta datele pe care vi le-am furnizat şi dumneavoastră în faţa celor aleşi. Dar, de asemenea, este un act de responsabilitate al celor aleşi să nu politizeze niciun aspect al evoluţiei pandemiei. Voi merge”, a afirmat Ioana Mihăilă.
 
Ioana Mihăilă, ministrul Sănătăţii, a fost chemată de către PSD în plenul de lunea viitoare al Camerei Deputaţilor, de la ora 16.00, la „Ora Guvernului”, pentru a prezenta situaţia deceselor din cauza COVID-19. Solicitarea a fost aprobată miercuri de către Biroul permanent al forului legislativ. Camera Deputaţilor şi Senatul au respins, în plenul reunit de marţi, cererea pentru înfiinţarea comisiei de anchetă cerută de către social-democraţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.