Ioana Mihăilă a anunţat că a decis să se autosuspende din funcţia de membru al Biroului Naţional al partidului REPER, în contextul anchetei procurorilor DNA în dosarul privind achiziţia de vaccinuri în perioada pandemiei şi a faptului că preşedintele Klaus Iohannis a transmis ministrei Justiţiei Aina Gorghiu cererile de urmărire penală pentru ea şi Vlad Vasile Voiculescu. „Întotdeauna mi-am desfăşurat activitatea cinstit, respectând legea şi interesul public. Am încredere că o anchetă corectă şi transparentă va demonstra aceste lucruri”, a adăugat fosta ministră a Sănătăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Întotdeauna mi-am desfăşurat activitatea cinstit, respectând legea şi interesul public. Am încredere că o anchetă corectă şi transparentă va demonstra aceste lucruri”, a scris Ioana Mihăilă, luni pe Facebook.
 
Ea a adăugat că a decis să se autosuspende din funcţia de membru al Biroului Naţional al partidului REPER.
 
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis luni, ministrei Justiţiei Alina Gorghiu cererea de urmărire penală a lui Vlad Vasile Voiculescu şi cererea de urmărire penală a Ioanei Mihăilă, foşti miniştri ai Sănătăţii, în dosarul în care sunt acuzaţi de abuz în serviciu, privind achiziţia de vaccinuri, din perioada pandemiei de COVID-19.
 
Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost înştiinţat cu privire la formularea acestor cereri, anunţă Administraţia Prezidenţială.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.