Fostul secretar general al PMP Ioana Constantin afirmă, miercuri seară, că ce a făcut USR PLUS la votarea bugetului Capitalei ”se numeşte şantaj”. ”Dacă primarul Nicuşor Dan ar fi oferit control pe zona de sănătate viceprimarului PLUS, bugetul trecea”, susţine Constantin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ce a făcut USR-PLUS la votarea bugetului Capitalei se numeşte şantaj. Cum e, domnule Vlad Voiculescu? Iar vă luptaţi cu mafia din sănătate? Dacă primarul Nicuşor Dan ar fi oferit control pe zona de sănătate viceprimarului PLUS, bugetul trecea, consilierii USR-PLUS ar fi votat bugetul cu mare avânt. Concret, vorbim despre spitalele din Capitala Ţării şi despre conducerile acestora. E simplu, vorbim despre managerii spitalelor. Pentru că amicul lui Vlad Voiculescu, viceprimarul PLUS, nu a primit atribuţiile, dreptul de semnătură de la primar, consilierii USR-PLUS s-au opus bugetului. E o răfuială jenantă a lui Vlad Voiculescu cu Nicuşor Dan, pornită din momentul în care Nicuşor nu l-a acceptat viceprimar pe dl. Goe Voiculescu. La acel moment, tot control pe zona de sănătate dorea Voiculescu”, a scris, mierc uri seară, pe Facebook, Ioana Constantin.

Potrivit acesteia, la dezbaterile pe buget e firesc să existe negocieri, ”dar pe proiecte, nu pe persoane”.

”Credeam toţi că USR-PLUS sunt interesaţi ca bucureştenii să aibă apă caldă şi căldură, transport civilizat, trafic fluidizat, un oraş verde şi curat... De fapt, totul s-a oprit la funcţii şi interese în zona de sănătate. Consilierii generali ai PMP au votat Bugetul. Bucureştenii nu au nicio vină şi nu trebuie să deconteze răfuiala unor politicieni răsfăţaţi”, a mai scris Ioana Constantin.

Proiectul bugetului Capitalei a fost respins miercuri, în şedinţa Consiliului General, înregistrându-se 17 voturi ”pentru”, 22 ”împotrivă” şi 14 abţineri.

Primarul general Nicuşor Dan a afirmat că este complet nemulţumit de faptul că riscă să întârzie începerea investiţiilor şi plata datoriilor. El a adăugat că bugetul pe care l-a propus a fost dezbătut timp de şase săptămâni cu partenerii din PNL, PMP şi USR PLUS, iar în condiţiile în care USR PLUS a decis să nu mai susţină bugetul, aşteaptă ca Alianţa să vină cu propria variantă de buget.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.