Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Paşcu scrie, într-o postare pe Facebook, că citeşte titlurile din presă şi vede că "Madam Udrea" figurează în mai toate, cu poveşti din detenţie, urări de Crăciun pentru adversari, analize politice şi face trimitere la "proverbul românesc atât de cunoscut cu animalul pe care tocmai îl savurăm în aceste zile şi copacul din curte", inventând însă o altă zicere: "Dacă închizi păunul şi nu îl laşi să-şi etaleze coada în faţa tuturor, moare!".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Citesc titlurile din presă şi văd că Madam Udrea figurează în mai toate, cu poveşti din detenţie, urări de Crăciun pt adversari, analize politice, în fine, cu de toate pentru toţi ... Oare realizează că dorinţa ei bolnăvicioasă de a se află în centrul atenţiei este, în bună măsură, responsabilă de tot ce a păţit? Căci, dacă nu era o ţintă atât de vizibilă, poate că nici cei care vroiau să salveze regimul Băsescu (statul paralel şi furăciunile acoliţilor) nu ar fi selectat-o tocmai pe ea pentru sacrificiul public, în speranţa că lumea se va mulţumi cu sângele ei şi-i va da uitării pe toţi ceilalţi", scroe Paşcu pe Facebook.
 

În opinia sa, "nici când a ajuns, ca să scape, tocmai în Costa Rica, în loc să se retragă în vreo localitate mai mică, de prin nordul tării, de-o pildă, unde să stea până uită lumea de ea, Madam Udrea s-a instalat tocmai în capitală, de unde a început să “arunce” în dreapta şi stânga cu ştiri despre ea, de frica sinceră de a nu fi ... uitată".

 
"Ce să-i faci, ca să nu folosesc proverbul românesc atât de cunoscut cu animalul pe care tocmai îl savurăm în aceste zile şi copacul din curte, o să inventez o “zicere”, care sună aşa: Dacă închizi păunul şi nu îl laşi să-şi etaleze coada în faţa tuturor, moare!", conchide Paşcu.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost puse în libertate de justiţia din Cost Rica după ce autorităţile române au renunţat la cererea de extrădare în cazul lor.

După eliberare, Elena Udrea a dat declaraţii referitoare la experienţa din detenţie şi a făcut numeroase consideraţii pe tem sistemului judiciar românesc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.