Gabriel Andronache, liderul Grupului parlamentar al deputaţilor PNL, anunţă că a înregistrat miercuri la Secretariatul General al Camerei Deputaţilor o iniţiativă legislativă solicitată de către Organizaţia Seniorilor Naţionali Liberali, care au propus ca biletele de transport cu trenul rămase neutilizate de către pensionari să poată fi transformate în sume la dispoziţia acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Venim cu această iniţiativă legislativă pentru a face dreptate în valorificarea unui drept care se află la dispoziţia pensionarilor din România: în proporţie de aproximativ 80% acest drept rămâne nevalorificat pentru că el nu este utilizat”, afirmă liderul deputaţilor PNL. Gabriel Andronache mai precizează că speră ca acest proiect de act normativ va fi susţinut de toate grupurile parlamentare şi să aibă un parcurs legislativ urgent. Iniţiatori principali, deputaţii: Andronache Gabriel, Lucian Bode , Gigel Ştirbu, Florin Roman, Laurenţiu Dan Leoreanu, Virgil Popescu, mai precizează Andronache.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.