Liderul filialei Iaşi a PNL deputatul Marius Bodea îi cere primarului Mihai Chirica să-şi dea demisia din PSD, acuzându-l de ”ipocrizie şi duplicitate”, pentru că dimineaţa ”înjură” PSD şi Guvernul, iar după-amiază îşi trece proiectele din consiliul local cu sprijinul social - democraţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Deputatul Marius Bodea a spus duminică, într-o conferinţă de presă, că edilul Mihai Chirica atacă PSD când are el chef, deşi este susţinut de majoritatea PSD în consiliul local.

”Nu pot să nu constat ipocrizia primarului Chirica, membru PSD, ajuns primar exclusiv cu ajutorul PSD, susţinut de majoritatea PSD din consiliul local. Dimineaţă el înjură PSD şi guvernul, iar după-amiază îşi trece proiectele cu sprijinul PSD. Această duplicitate imatură ne face să fim şi mai izolaţi ca oraş, pentru că lipsa de caracter a unui primar PSD raportat la propriul partid îi face pe toţi ieşenii să sufere”, a afirmat liderul filialei ieşene a PNL, deputatul Marius Bodea.

Totodată, Marius Bodea îi cere lui Mihai Chirica să demisioneze din PSD.

”Dacă tot îi critică pe cei din PSD când are chef, să aibă curajul să vină din nou în faţa oamenilor să le ceară votul pe persoană fizică”, a afirmat deputatul liberal.

Primarul de Iaşi Mihai Chirica a criticat PSD în mai multe rânduri în acest an, lansând atacuri şi la adresa liderului partidului Liviu Dragnea, cele mai vehemente luări de poziţie fiind la începutul anului, pe tema OUG13.

În urmă cu câteva zile, primarul Mihai Chirica, membru PSD, a spus că prin modificările aduse de guvern la Codul Fiscal, bugetul local va fi afectat direct şi profund, şi că după evaluarea impactului financiar vor fi luate măsuri pentru a corecta această situaţie.

Înaintea adoptării de către guvern a ordonanţei privind modificările la Codul Fiscal, Mihai Chirica afirma că primele estimări arată o pierdere la bugetul Iaşiului de 20 de milioane de euro şi că anul viitor „lista de investiţii a primăriei se va duce spre zero“.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.