Deputatul PNL Bogdan Huţucă, afirmă că cei aflaţi acum în opoziţie sunt singurii vinovaţi pentru modul în România a intrat în acestă criză, pentru că atunci când se aflau la guvernare România a avut cel mai mare deficit şi cea mai mare inflaţie din Uniunea Europeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Sunteţi primii care veniţi să criticaţi guvernul, să ascundeţi faptul că sunteţi singurii vinovaţi pentru modul în care România a intrat în această criză. În anii în care aţi guvernat, România a avut cel mai mare deficit din Uniunea Europeană, cea mai mare inflaţie şi cele mai mici procente alocate şi cheltuite cu investiţiile”, a declarat deputatul liberal.
El a mai spus că au fost risipiţi anii de creştere econmoică în creşteri nesustenabile ale cheltuielilor statului. 
“Aţi risipit anii de creştere economică în creşteri nesustenabile ale cheltuielilor statului. Statele responsabile au folosit perioada de creştere economică pentru a face rezerve, pentru a construi infrastructură rutieră, sanitară şi educaţie şi au controlat deficitele şi gradul de îndatorare.Voi nu doar că nu aţi generat resurse chiar aţi împrumutat şi aţi risipit miliarde de euro”, a afirmat Bogdan Huţucă.
El a precizat că România este vulnerabilă din cauza iresponsabilităţii celor care au fost la guvernare. 
“Adevărul este că România este astăzi vulnerabilă din cauza iresponsabilităţii voastre. Şi când spun ”voastre” nu mă refer doar la trioul groazei Dragnea – Vâlcov-  Teodorovici, ci şi la voi cei care în aceste zile susţineţi legi şi amendamente populiste al căror singur rol să împiedice redresarea economică a României. De aceea vă invit la prudenţă, vă invit la echilibru şi mai ales vă invit să lăsaţi deoparte orice abordare populistă. Poate veni momentul să puneţi România pe primul loc”, a transmis Huţucă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.