Executivul a adoptat o hotărâre care prevede preluarea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Energie - ICEMENERG Bucureşti, ca subunitatea cu personalitate juridică - ICEMENERG, în cadrul Institutului naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA Bucureşti. Măsura este luată, având în vedere că Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Energie- ICEMENERG Bucureşti, a cărui acreditare a expirat în luna decembrie 2022, nu a mai întrunit condiţiile pentru a fi reacreditat din punct de vedere al activităţii de cercetare, dezvoltare şi inovare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, Guvernul a aprobat , joi, hotărârea privind modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 1282/2004 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE- CA Bucureşti, precum şi pentru abrogarea Hotărârii Guvernului nr. 925/2010 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Energie - ICEMENERG Bucureşti, conform comunicatului de presă al Executivului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.