Guvernul adoptă miercuri în şedinţă o Ordonanţă de urgenţă prin care vor fi ajustate preţurilor contractelor sectoriale la serviciile de transport feroviar pentru cărbune. Premierul Nicolae Ciucă a declarat că, prin această decizie, continuă să vizeze menţinerea şi controlul preţului la energie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

”O decizie va fi în ceea ce priveşte un proiect de Ordonanţă de urgenţă, prin care vor fi ajustate preţurilor contractelor sectoriale la serviciile de transport feroviar pentru cărbune”, a spus premierul în şedinţă. 

Nicolae Ciucă a arătat că ”este o măsură foarte importantă pentru că, prin această decizie, continuăm să vizăm menţinerea şi controlul preţului la energie, asigurând totodată şi funcţionarea transportului la cărbune pe perioada de iarnă”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.