Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunţat, la începutul şedinţei de luni a Guvernului, că Executivul va adopta, joi, ordonanţa de urgenţă prin care toţi operatorii să fie obligaţi să aibă sediul fiscal în România. De asemenea, legea aflată în Parlament prin care sunt scoase toate păcănelele în afara localităţilor va fi adoptată în procedură de urgenţă de către Legislativ. „Nu am nicio problemă cu ameninţările din industria păcănelelor. Atunci când mafia jocurilor de noroc a fost la masa Guvernului, păcănelele erau deschise, în timp ce bisericile erau închise! Eu le transmit, foarte clar - Nu au nici o şansă! S-a terminat!”, a adăugat liderul PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În final, vreau să anunţ că voi merge înainte şi în privinţa reglementărilor jocurilor de noroc. Nu am nicio problemă cu ameninţările din industria păcănelelor şi vom da ordonanţă de urgenţă prin care toţi operatorii să fie obligaţi să aibă sediul fiscal în România. Legea aflată în Parlament prin care scoatem toate păcănelele în afara localităţilor va intra într-un regim de adoptare rapidă”, a explicat Marcel Ciolacu, în debutul şedinţei de luni a Guvernului.

Prim-ministrul a adăugat că este convins că autorităţile statului vor face lumină în legătură cu felul în care aceşti intermediari îi presează pe politicieni să ia decizii în favoarea industriei jocurilor de noroc. „Atunci când mafia jocurilor de noroc a fost la masa Guvernului, păcănelele erau deschise, în timp ce bisericile erau închise! Eu le transmit, foarte clar: Nu au nici o şansă! S-a terminat!”, a mai spus liderul PSD.

„Sunt convins că autorităţile statului vor face lumină cu privire la modul în care aceşti intermediari vor să preseze politicieni pentru a lua decizii în favoarea acestei industrii. Aşa cum au făcut şi în pandemie! Atunci când mafia jocurilor de noroc a fost la masa Guvernului, păcănelele erau deschise, în timp ce bisericile erau închise! Eu le transmit, foarte clar: Nu au nici o şansă! S-a terminat!”, a conchis Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.