Guvernul a aprobat, în şedinţa de miercuri, majorarea cu 188 de milioane de lei a sumelor necesare pentru plata către fermieri a ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură pe trimestrul III al anului 2021, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Prin actul normativ aprobat astăzi de Guvern, sunt completate sumele necesare pentru plata către fermieri a ajutorului de stat pentru motorina utilizată pe trimestrul III al anului 2021, majorându-se cu 187,963 milioane lei fondurile alocate”, a declarat Dan Cărbunaru, după şedinţa Executivului. 

El a precizat că APIA va începe efectuarea plăţilor, fiind vorba de o creştere de la 569 la 757 de milioane de lei. 

Cărbunaru a mai anunţat că a fost adoptată şi ordonanţa de urgenţă privind unele măsuri referitoare la salarizarea personalului din sistemul administraţiei penitenciare, o hotărâre privind aprobarea bugetului Trezoreriei Statului pe anul 2022 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.