Guvernul a actualizat, vineri, Planul anual de cooperare internaţională pentru dezvoltare şi asistenţă umanitară aferent anului 2023 prin care Republica Moldova va beneficia de o finanţare de 4,285 milioane de lei din bugetul total alocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Planul anual de cooperare internaţionala pentru dezvoltare si asistenta umanitară constituie documentul de planificare a activităţilor în cadrul politic de cooperare internaţional pentru dezvoltare si asistenţă umanitară pentru anul aferent exerciţiului financiar, arată comunicatul de presă al Executivului.

Implementarea Planului este realizat de către Agenţia de Cooperare Internaţională pentru Dezvoltare (RoAid), instituţie subordonată Ministerului Afacerilor Externe.

Planul aferent anului 2023 a fost aprobat în cadrul şedinţei de Guvern din 9 martie 2023.

Republica Moldova continua să rămână beneficiarul prioritar al politicii României de cooperare internaţională pentru dezvoltare pe palier bilateral.

Urmare actualizării, Republica Moldova va beneficia de o finanţare de 4,285 milioane lei, ceea ce reprezintă 29,68% din bugetul total alocat Planului aferent anului 2023.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.