Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anunţat, vineri, că încă un segment de tablier a ajuns pe şantierul Podului Suspendat de la Brăila, al patrulea din cele 86 de segmente şi urmeaza să fie montat în capătul dinspre Jijila al podului (judeţul Tulcea). Ministrul spune că constructorii au dat asigurări că până la sfârşitul anului se va putea circula pe pod.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Încă un segment de tablier a ajuns pe şantierul Podului Suspendat de la Brăila! Este al patrulea din cele 86 de segmente şi urmeaza să fie montat în capătul dinspre Jijila al podului (judeţul Tulcea)”, a scris Grindeanu pe Facebook. 
 
El preciează că ”greutatea fiecărui segment de tablier metalic este cuprinsă între 180 de tone şi 300 de tone”. 
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
”După ce vor fi montate, toate cele 86 de tabliere ale podului vor cântari 21 de mii de tone. Lucrările au ajuns acum la un stadiu fizic de 60% iar constructorii au dat asigurări că până la sfârşitul anului se va putea circula pe pod”, mai scrie ministrul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.