Liderul PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, în cadrul mitingului regional al liberalilor, la care au participat aproximativ 4.000 de menmbri şi simpatizanţi, că îl provoacă pe Liviu Dragnea să intre în dialog cu ea despre o ţară fără pensii speciale, în care Justiţia este la fel pentru toţi, iar imunitatea nu există doar pentru cei de la PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, în cadrul mitingului regional al liberalilor, că îl provoacă pe Liviu Dragnea să intre în dialog cu ea despre o ţară fără pensii speciale, în care Justiţia este la fel pentru toţi, iar imunitatea nu există doar pentru cei de la PSD.

La mitingul regional al liberalilor desfăşurat, sâmbătă seară, la Iaşi, pe parcursul a câtorva reprize de ninsoare, dar şi pe fondul unui vânt puternic, au fost prezenţi aproximativ 4.000 de membri şi simpatizanţi PNL din şapte judeţe ale Moldovei, respectiv Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău, Vaslui şi Vrancea.

Pe scena amplasată în Piaţa Unirii din municipiu au urcat alături de şefii filialelor PNL din zona Moldovei şi câţiva lideri naţional ai partidului, între care Alina Gorghiu, Ilie Bolojan şi Gheorghe Falcă, dar şi ministrul Muncii, Dragoş Pâslaru.

De asemenea, la eveniment a fost prezent Leon Dănăilă, candidat pe listele PNL la Bucureşti, el îndemnându-i pe cei prezenţi să nu creadă în sondajele PSD, întrucât social-democraţii vor să-i descurajeze pe români să se prezinte la vot şi să sugereze că PSD a câştigat deja alegerile.

În discursul rostit la finalul mitingului, Alina Gorghiu a spus că îi lansează o provovare liderului PSD, Liviu Dragnea, şi anume să intre în dialog cu ea pe temele importante ale României.

"Astăzi, de la Iaşi, Liviu Dragnea, te provoc să intri în dialog cu mine despre România mea. Vreau să ştii că România se vede altfel decât la tine. România mea, a liberalilor, a lui Dacian Ciolooş şi a oamenilor care cred în onestitate şi în cinste se vede cu oameni fericiţi, cu oameni care cred într-o ţară plină de speranţă. România mea n-are povară fiscală pentru antreprenori, o ţară a liberalilor înseamnă multă decenţă faţă de contribuabil. România mea nu are pensii speciale pentru parlamentari. În ţara mea, Liviu Dragnea, Justiţia este la fel pentru orice cetăţean, nu există imunitate doar pentru cei de la PSD”, a spus Alina Gorghiu.

Ea a adăugat că în România liberală cu toţii avem dreptul la fericire şi speranţă.

"Este o ţară în care nu vreau să vobesc despre condamnări, nici despre Tel Drum, nici despre faptul că cineva condamnat penal are îndrăzneala să-şi dorească să fie prim-ministrul României. Dragii mei liberali, am şi greşit, dar ştiu un lucru, pe care îl ştiţi la fel de bine şi voi, şi anume că în 11 decembrie sunt două drumuri: un drum care înseamnă PNL, Dacian Cioloş şi România înainte şi un drum care înseamnă sărăcie, dependenţă faţă de statul clientelar al stângii şi înseamnă umilinţă. Îi spunem azi lui Dragnea şi tuturor celor care încă mai cred în mirajul stângii că iluziile nu se vând la kilogram, că speranţa este cea care trebuie să ne mâne să mergem la vot pe 11 decembrie şi că noi suntem cei care vom da guvernarea României începând cu 11 decembrie”, a încheiat Alina Gorghiu.

Susţinătorii PNL din judeţele Moldovei au venit cu autocarele la Iaşi, acestea fiind parcate de-a lungul bulevardului Independenţei.

Mitingul a durat o oră şi jumătate, iar din cauza vântului puternic organizatorii au dispus ca mai mulţi tineri PNL să ţină frânghiile care susţineau scena, astfel încât aceasta să nu fie smulsă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.