Copreşedintele AUR George Simion, împreună cu mai mulţi parlamentari ai formaţiunii, a mers, luni, la sediul Guvernului, pentru ”a-i cere socoteală premierului Nicolae Ciucă pentru debandada din vămi”, unde, spune liderul AUR, ”mii de români din diaspora sunt băgaţi în carantină”. Acesta nu a fost primit de reprezentanţii Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
George Simion a anunţat la Palatul Victoria că au venit la Guvern cu un set de şase măsuri, pentru ca românii ”să nu mai fie batjocoriţi în vămi şi băgaţi în carantină”. Copreşedintele AUR George Simion nu a fost primit de premierul Nicolae Ciucă, care are în agenţă şedinţa de Guvern. Liderul AUR a spus că cere ridicarea carantinei pentru acei români care au un test PCR la intrarea în ţară. El a amintit că marţi va avea loc, la Parlament, un protest faţă de introducerea certificatului verde.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.