George Simion, liderul AUR, a declarat sâmbătă în cadrul evenimentului de lansare a listei candidaţilor formaţiunii la alegerile europarlamentare, că lista va fi condusă de singurul om care a luptat pentru România la nivelul PE şi s-a luptat pentru drepturile şi libertăţile noastre fundamentale, Cristian Terheş. Simion a mai spus că ”de azi înainte, românii nu mai trebuie să stea în genunchi în faţa altor state şi în faţa conducătorilor europeni şi mondiali pentru că nu au motive”. ”Suntem membri cu drepturi egale şi faptul că de 11 ani nu suntem primiţi în Schengen este o ruşine naţională pentru care europarlamentarii AUR se vor lupta şi vor obţine dreptate pentru România”, a mai spus Simion.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am venit astăzi în faţa dumneavoastră să vă prezint o listă de oameni curajoşi de oameni care în ultimul an s-au bătut pentru România şi pentru români. Lista noastră la alegerile europarlamentare va fi condusă de singurul om care a luptat pentru România la nivelul PE şi s-a luptat pentru drepturile şi libertăţile noastre fundamentale, Cristian Terheş. Alături de Claudiu Tîrziu, alături de Gheorghe Piperea, toţi cei 45 de oameni de pe scenă sunt oameni care reprezintă cu adevărat experienţă, profesionalism şi luptă”, a spus George Simion în cadrul evenimentului.

Preşedintele AUR a arătat că face o promisiune.

”Promisiunea pe care v-o fac şi sunt mândru şi responsabil, este că de azi înainte nimeni nu ne va mai exploata resursele şi nu ne va mai fura oamenii. De azi înainte, românii nu mai trebuie să stea în genunchi în faţa altor state şi în faţa conducătorilor europeni şi mondiali pentru că nu au motive. Suntem membri cu drepturi egale şi faptul că de 11 ani nu suntem primiţi în Schengen este o ruşine naţională pentru care europarlamentarii AUR se vor lupta şi vor obţine dreptate pentru România”.

El a spus că ”vor merge în Parlamentul European cum au mers în Parlamentul României şi vor lupta pentru resursele energetice ale ţării şi pentru hidrocentrale. Pentru pădure şi pentru Deltă”.

”Vom merge să ne luptăm pentru familia normală, sănătoasă, formată dintr-un bărbat şi dintr-o femeie, pentru a putea spune mamă şi tată. O să mergem fără frică pentru a ne apăra agricultorii, copiii noştri şi dreptul lor la o educaţie bună şi la un viitor aici acasă”, a completat Simion.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.