Preşedintele AUR, George Simion, a transmis sâmbătă, la Congresul extraordinar al formaţii politice de la Alba Iulia, că la patru ani de AUR trebuie făcută dreptate până la capăt, trebuie făcută dreptate pentru România şi să avem o ţară normală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Am convocat acest congres extraordinar pentru a completa organele de conducere ale partidului, şi mai important pentru a da o perspectivă electorală pentru România în 2024. Suntem ultima speranţă pentru majoritatea românilor. Pentru a vota, prin intermediul aplicaţiei noastre mobile, suntem singurul partid care are aşa ceva, vot electronic, rezoluţia privind continuarea Spitalului Mobil AUR şi în 2024 şi rezoluţia pentru producătorii români”, a declarat Simion, în mesajul video adresat Congresului.
El a mai menţionat că împreună reprezintă cea mai mare mişcare de renaştere naţională din ultimii ani. 
“Împreună reprezentăm cea mai mare mişcare de renaştere naţională din ultimii ani.  Pe umerii noştri, ai tuturor din sală şi ai tuturor care formează AUR în teritoriu, este o răspundere mare. Vă rog să vă comportaţi ca atare. Sunt lângă voi, dacă nu în trup, în suflet şi vă spun că asta este calea spre izbândă. La patru ani de AUR, să facem dreptate până la capă, să facem dreptate pentru ţara noastră şi să avem o ţară normală. E cea mai mare satisfacţie, dincolo de toţi banii din lume, dincolo de orice funcţie pe care unul sau altul vremelnic ar putea să o aibă”, a mai afirmat George Simion.
El a explicat în mesaj că nu poate fi prezent la congres deoarece se află în Italia. 
“Nu sunt pe drum spre congres, sunt în Italia acum, unde pentru colegii noştri suveranişti de la Fratellii d'Italia, de la Lega şi de la celelalte formaţiuni europene, ţin un mesaj în numele vostru, în numele AUR, un partid care, acum la patru ani, pot să zic că a ajuns unde trebuia. Am muncit mult cu toţii, cearcânele astea, chiar şi burta, chiar şi semnele pe care le avem pe noi în urma acestor patru ani de muncă atârnă greu, dar mult mai mare e bucuria sufletească când vedem ce am construit împreună în aceşti patru ani”, a declarat Simion.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.