Candidata PSD pentru Primăria Capitalei Gabriela Firea a precizat că va finaliza, în cazul în care va câştiga alegerile locale, blocurile sociale începute când era primar, care acum sunt blocate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Blocurile sociale începute când eram primar au fost blocate. Le voi finaliza, cu sprijinul bucureştenilor. Ajutorul acordat persoanelor aflate în nevoie, fie că este un stimulent sau o locuinţă socială, nu este o pomană electorală! Este un sprijin, o mână întinsă! De fiecare dată când deschid subiectul protecţiei sociale apar aceste critici. Beneficiarii sistemului de protecţie socială sunt persoane vulnerabile. Vorbim în primul rând de copii cu dizabilităţi, de mame singure care au copii în întreţinere sau de victime ale violenţei domestice. Pe interpretările cinice ale gestului normal, spun eu, de a ajuta s-a bazat decizia actualului primar de a tăia indemnizaţiile pentru persoanele adulte cu dizabilităţi. Un gest nefericit şi nedrept. Voi repara această faptă injustă”, a scris Gabriela Firea, joi, pe Facebook.

Social-demcorata a mai spus că a anunţat deja că îşi propune să fie acordate toate sumele restante, iar toate stimulentele să fie majorate în raport cu nevoile economice ale zilelor noastre.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

„În programul meu pentru Bucureşti - Oraşul dorit de oameni, există un capitol întreg despre domeniul social. În plus, vom finaliza complexul de locuinţe sociale din Prelungirea Ghencea. Au trecut încă patru ani şi sute de oameni nu se pot muta în locuinţele de care au atât de multă nevoie. Nici măcar primul bloc, lăsat la finalul mandatului meu în stadiu avansat, nu a fost finalizat”, a conchis Firea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.