Liderul UNPR Gabriel Oprea afirmă Pro România şi Plus sunt "partide de intelligence", el explicând astfel faptul că cele două formaţiuni au deja scoruri de peste 10% în sondaje, în condiţiile în care formaţiunea sa îşi propune o astfel de ţintă pentru alegerile locale şi parlamentare din 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat într-o conferinţă de presă susţinută la Borşa cum se face că acele partide ca partidele lui Victor Ponta şi Dacian Cioloş au ajuns deja la două cifre în sondaje, Gabriel Oprea a replicat: "Păi vă spun eu cum. Sunt partide de Intelligence. (...) Spre deosebire de ei, eu sunt militar cu gradele la vedere, aceasta să fie foarte clar, eu ştiu ce înseamnă munca de teren".

Întrebarea a fost formulată după ce Gabriel Oprea a anunţat că partidul este într-o perioadă de reorganizare. El a evitat să spună care este ţinta pentru alegerile europarlamentare, însă a spus că pentru cele locale şi parlamentare, aceasta este de două cifre, deci de peste 10%.

"Imnul partidului nostru este "Noi suntem români". Muncim de rupem iar oamenii pentru care am făcut ceva vin lângă mine şi cred ca avem şansa noastră", a ţinut să sublinieze fostul ministru.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.