Preşedintele PNL, Ludovic Orban, va supune luni votului Biroului Executiv propunerea ca fostul jurnalist Ionel Dancă să fie numit purtătorul de cuvânt al partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ionel Dancă a confirmat pentru News.ro că a acceptat să preia funcţia de purtător de cuvânt al PNL după mai multe discuţii cu liderul partidului, Ludovic Orban.

”Cu Ludovic vorbesc aceeaşi limbă”, a spus Dancă.

El a spus şi că urmează să se înscrie în PNL.

Până luna aceasta, Ionel Dancă a fost consilier al USR pe probleme economice şi de comunicare.

Anul trecut, el a fost consilier de stat al prim-ministrului Dacian Cioloş pentru proiecte de dezvoltare economică regională şi Coordonator al Unităţii Guvernamentale de Asistenţă Tehnică pentru proiecte de dezvoltare economică regională integrată în Valea Jiului, Roşia Montană – Munţii Apuseni şi comunităţile marginalizate din Moldova (Vaslui – Iaşi).

Între 2013 şi 2014 a ocupat funcţia de consilier al Ministrului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

Înainte de a ocupa funcţii publice a fost jurnalist, analist economic, realizator şi moderator TV.

Potrivit propriei descriei de pe pagina platformei ”România 100”, coordonată de fostul premier Dacian Cioloş, Dancă fost coordonator academic al Masterului ”Politici de integrare europeană” de la Facultatea de Ştiinţe Politice - Departamentul de învăţământ la distanţă din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative. 

De asemenea, a fost doctorand în Ştiinţe politice la Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative şi are un Master în Doctrina socială creştină la Universitatea Pontificală din Lateran, Roma – Italia şi Licenţa în Filosofie morală şi politică la Facultatea de Filosofie de la Universitatea Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.