Fostul candidat la Preşedinţie Ramona Ioana Bruynseels şi-a lansat proiectul politic Restart România

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vrem soluţii la problemele oamenilor, bazate pe proiecte concrete, analizate, prezentate şi dezbătute! Vrem viziune pe termen lung! Vrem locuri de muncă bune! Vrem un stat susţinător al mediului de afaceri! Vrem o Românie responsabilă social! Tocmai de aceea, după cum v-am anunţat, am pus bazele unui nou partid politic numit RE:START ROMÂNIA! Vă chem şi vă aştept alături pentru a încerca să schimbăm comunităţile din care facem parte! Vă chem să veniţi în Partidul RE:START ROMÂNIA, partidul pentru oameni şi ţară!”, afirmă  Ramona Ioana Bruynseels.

În opinia fostului candidat la prezidenţiale, România trebuie să se schimbe în bine, însă această schimbare trebuie făcută în acord cu ceea ce noi reprezentăm, cu cine suntem.

”Da, vrem progres însă vrem un progres sănătos care nu anulează esenţa a ceea ce NOI, ROMÂNII, suntem. România are nevoie de un suflu nou iar acest suflu poate veni doar de la cei care ne reprezintă şi ne conduc, dacă sunt susţinuţi de oameni. Avem nevoie de oameni patrioţi şi buni, oameni cu principii şi valori puternice! Avem nevoie de oameni profesionişti, responsabili, care să iubească munca în folosul oamenilor. Avem nevoie de oameni care să îşi dorească ca ţara noastră să fie respectată cu adevărat! Avem nevoie de oameni care vor să îşi crească copiii şi nepoţii în această ţară!”, consideră Ramona Ioana Bruynseels.

De altfel, ea a anunţat, încă de la sfârşitul anului trecut că pregăteşte un nou partid politic, social liberal, care se va axa, între altele, pe sprijinirea capitalului autohton şi atragerea de noi investiţii, politici sociale, Dispora şi renaşterea patriotismului, şi cu care vrea să participe la alegerile locale şi legislative.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.