Deputatul PNL Florin Roman a declarat miercuri, despre plecarea din PNL a deputatului Ben-Oni Ardelean, că el face parte din categoria liberalilor ”şi la bine şi la greu”, dar ”alţii, când dau de greu, preferă alte proiecte politice”. ”Îi doresc succes, deşi nu cred că va avea”, a mai spus Roman, arătând că posibile alte plecări din partid s-ar putea produce ”din rândul celor care nu au siguranţa unui nou mandat de parlamentar”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Îmi pare rău de orice coleg care alege să plece, din diferite motive. Eu fac parte din categoria liberalilor ”şi la bine şi la greu”. Alţii, când dau de greu, preferaăalte proiecte politice. Îi doresc succes, deşi nu cred că va avea”, a declarat pentru News.ro deputatul PNL Florin Roman.

El a precizat că nu a mai discutat cu Ben-Oni Ardelean de mult timp şi că acesta venea rar la Parlament.

Întrebat dacă se aşteaptă şi la alte plecări din PNL, în perioada următoare, Florin Roman a spus: ”Nu cunosc. Probabil din rândul celor care nu au siguranţa unui nou mandat de parlamentar”.

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a anunţat că informaţiile care au început sa curgă cu privire la un nou construct politic de amploare, în România, sunt adevărate şi că iniţiază un nou proiect politic „ca un răspuns la provocările complexe cu care se confruntă România în prezent şi la deziluzia tot mai răspândită în rândul cetăţenilor faţă de clasa politică din România”.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.