Fostul lider PNL Florin Cîţu a declarat marţi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre susţinerea lui Nicuşor Dan pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, că ceea ce îi reproşează lui Nicuşor Dan este că nu s-a înscris în PNL, pentru că a fost partidul care l-a susţinut. ”Nu este târziu, poate să o facă”, a mai spus Cîţu, arătând că niciodată nu o va susţine pe Gabriela Firea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dacă alternativa este Firea, niciodată nu voi merge în direcţia respectivă. Niciodată nu voi susţine pe Gabriela Firea, eu nu voi susţine nu voi vota niciodată aşa ceva, vă spun de pe acum. Nicuşor Dan are stilul lui de lucru, am lucat cu el. Trebuie să fim realişti, sunt 30 de ani de probleme pe care le are de rezolvat. Ceea ce îi reproşez eu lui Nicuşor Dan, i-am reproşat şi la alegerile interne, a fost că nu s-a înscris în PNL. PNL a fost partidul care l-a susţinut. Nu este târziu, poate să o facă, eu am tot încercat să îl conving”, a spus Cîţu. 

El a precizat, despre o posibilă candidatură a sa pentru Primăria Capitalei, că toate candidaturile pentru Primărie le faci în funcţie de sondaje, la momentul respectiv şi trebuie să fii susţinut de partid.

”Trebuie să ai susţinerea partidului, aşa am făcut şi când am candidat pentru şefia partidului”, a arătat Florin Cîţu, precizând că problemele Capitalei ţin de finanţare şi el se pricepe la acest lucru. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.