Florin Cîţu a afirmat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. Acesta a reamintit faptul că a avut vot de abţinere în Biroul Politic Naţional al PNL, atunci când a venit vorba de validarea candidaturii lui Cîrstoiu şi propune două variante: Sebastian Burduja ori Nicolae Ciucă pentru şefia PMB sau susţinerea lui Nicuşor Dan, candidat independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Probleme cu candidatura coaliţiei toxice pentru România la PMB. Revin cu propunerea mea. Am prezentat-o şi în şedinţa BPN unde am avut singurul vot de abţinere la candidatura domnului doctor”, a scris Florin Cîţu, marţi pe Facebook.

El a adăugat că sunt doar două variante pentru Primăria Capitalei, liderul Bucureşti Sebastian Burduja, preşedintele liberalilor Nicolae Ciucă sau varianta a doua ar fi susţinerea lui Nicuşor Dan, candidat independent.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Doar două variante pentru PNL la Primăria Generală a Municipiului Bucureşti.

1. Preşedintele PNL Bucureşti, Sebastian Burduja. ( se respectă decizia BPN nr. 06 din 31 ianuarie 2024). Sau Nicolae Ciucă. Am văzut că se doreşte creşterea notorietăţii preşedintelui partidului. 2. Nicuşor Dan: INDEPENDENT”, a completat Cîţu.

Fostul premier a mai spus că „PNL, mai ales PNL Bucureşti, nu are cum să meargă alături de cei care au dat ordin că românii să fie bătuţi de forţele de ordine în 10 august 2018 şi care i-au chemat pe mineri (de 6 ori!!!) tot pentru a-i bate pe români”.

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă  a declarat marţi că, în acest moment, la nivelul coaliţiei s-a menţinut decizia ca doctorul Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul coaliţiei şi să îşi depună, luni, candidatura la Biroul Electoral Municipal. El a precizat că Cristian Popescu Piedone nu este nici membru PSD, nici membru PNL, motiv pentru care nu poate fi susţinut. Ciucă a mai spus că medicul Cîrstoiu urmează să lămurească într-o conferinţă de presă aspectele apărute în spaţiul public la adresa sa. „Pentru aceste moment, pot spune că dumnealui este foarte determinat să continue”, a adăugat liderul liberalilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.