Fostul lider PNL Florin Cîţu a declarat, marţi, despre renunţarea de către coaliţie la măsura amânării ratelor la bancă, în pachetul ”Sprijin pentru România”, că ”ei au demonstrat că se pot amâna cu 9 luni de zile, şi nu ştie ce nu a mers”. Potrivit lui Cîţu, ”prin discuţii cu Banca centrală, cu sistemul bancar, cu cei care înţeleg cum funcţionează sistemul bancar, poţi să găseşti soluţii să amâni ratele”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Despre TVA zero la alimente, Florin Cîţu a spus că nu este pe lista de măsuri anunţate de Guvern. 

”Atunci, înseamnă că decizia a fost luată în acel grup (..) să nu fie luată decizia”, a spus el. 

Cîţu s-a referit şi la măsura privind amânarea ratelor la bancă. 

”Se poate face lucrurile astea, noi am demonstrat că se pot amâna cu 9 luni de zile, nu ştiu ce nu a mers acolo, dar, prin discuţii cu Banca centrală, cu sistemul bancar, cu cei care înţeleg cum funcţionează sistemul bancar, poţi să găseşti soluţii să amâni. Nu ştiu, poate e amânată doar o săptămână”, a spus el. 

Fostul lider al PNL a mai spus că este suprins că nu a venit legea offshore în Parlament. 

”Aici este o soluţie, legea offshore, aprobată cât mai repede”, a spus Cîţu, afirmând că există deja o companie care va extrage gaz din Marea Neagră imediat ce va trece această lege. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.