Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a afirmat, marţi, despre măsurile luate de Guvern pentru prevenirea valului 5 al pandemiei că, în vară, era acuzat de oameni care astăzi au puterea deciziei că nu creşte campania de vaccinare, că sunt persoane care sunt infectate în număr mare. ”Astăzi vedem acelaşi lucru, fără niciun fel de soluţii. Aşa se întâmplă în viaţă, câteodată te prind din urmă ipocrizia şi...”, a comentat Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PNL a afirmat că se uită, ca orice român, la situaţia pandemiei, şi vede două elemente, şi anume că creşte numărul persoanelor infectate şi scade numărul persoanelor vaccinate. 

”Eu ştiu că, în vară, eram, de pe băncile Parlamentului, acuzaţi de oameni care astăzi au puterea deciziei, că nu creşte campania de vaccinare, că sunt persoane care sunt infectate în număr mare. Astăzi vedem acelaşi lucru, fără niciun fel de soluţii. Aşa se întâmplă în viaţă, câteodată te prind din urmă ipocrizia şi...”, a spus Cîţu. 

Despre afirmaţiile ministrului Sănătăţii, potrivit cărora certificatul verde trebuia adoptat în vară, pentru că acum nu mai are rost, Florin Cîţu a afirmat că ”ministrul sănătăţii este acolo pentru a rezolva problemele”. 

”Haideţi să nu ne învârtim în jurul certificatului, trebuie să ne gândim la soluţii care să ducă la obiective. Obiectivul nostru este de a avea mai puţine persoane infectate, haideţi să vedem soluţiile, de a avea mai multe persoane vaccinate, haideţi să vedem soluţiile. Poate certificatul este una dintre ele, poate nu, dar eu aici am o problemă, că nu văd care este obiectivul, pentru că, altfel, dacă nu am obiectiv, nu ştiu cum să judec dacă cineva îşi face treaba sau nu”, a mai spus preşedintele PNL. 

Cîţu a precizat că ”evaluarea o face premierul, iar dacă premierul este mulţumit, este bine atunci”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.