Preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, miercuri seara, la sediul partidului, că în discuţiile cu cei doi lideri ai PSD şi UDMR, Marcel Ciolacu şi Kelemen Hunor, i-a propus preşedintelui PSD numele lui Alexandru Rafila pentru funcţia de premier, însă acesta a refuzat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Florin Cîţu a fost întrebat dacă l-a propus pe secretarul general al partidului, Dan Vîlceanu, în negocierile cu Marcel Ciolacu şi Kelemen Hunor. ”l-am propus domnului Ciolacu pe domnul Rafila, dar nu a fost de acord”, a răspuns preşedintele PNL. El a arătat că, în acest moment, PSD a venit cu o decizie care spune foarte clar că vor să aibă prima opţiune de premier, în rotaţia premierilor. ”PSD spune aşa – noi vrem să avem prima propunere. E irelevant cine e numele la PNL, dacă PNL are decizie să fie prima propunere. Dacă PSD vine public şi spune – noi vrem pe ”X” de la PNL, atunci vedem ce putem face”, a spus Florin Cîţu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.