Liderul PNL, Florin Cîţu, a declarat, miercuri, la Parlament, că este îngrijorat pentru că nu vede cum, cu măsurile de astăzi, ajungem la o revenire rapidă a economiei şi a precizat că, dacă inflaţia va depăşi 10 la sută în martie, va fi foarte greu şi costurile foarte mari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PNL a arătat că este îngrijorat de faptul că avem preţuri mari şi rata inflaţiei s-ar putea să depăşească 10%. 

”Eu vă spun că, dacă va depăşi 10 la sută în martie, va fi foarte greu şi costuri foarte mari. (...)  Şomajul e în creştere, economia în scădere, rapid, deficitul este în pericol. Sunt îngrijorat şi aştept măsuri”, a comentat Cîţu. 

Preşedintele PNL a mai spus că nu vede cum actualele măsuri pot duce la o revenire a economiei. 

”Eu sunt îngrijorat pentru că nu văd cum, cu măsurile de astăzi, ajungem la o revenire rapidă a economiei”, a afirmat liderul PNL.

”Inflaţie mare, dobânzi mari, economia care este sub aşteptări, creşterea economică, deficitul care este în pericol. Acestea sunt îngrijorările mele, nu sunt nemulţumiri, nu vreau să atac pe nimeni dar sunt îngrijorări pe care le împărtăţesc cu siguranţă cu toţi românii”, a arătat liderul liberal. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.