Premierul Florin Cîţu a declarat, întrebat dacă nu există un dublu standard între cetăţeni şi miniştrii Vlad Voiculescu şi Raluca Turcan care au fost surprinşi fără mască în spaţiul public, că este o toleranţă zero cu privire la membrii Guvernului faţă de încălcarea măsurilor de protecţie sanitară. El a adăugat că le-a cerut celor doi să plătească amenda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu este niciun dublu standard, le-am cerut celor doi colegi să plătească amenda. Pe doamna Raluca Turcan am sunat-o azi-dimineaţă, i-am spus să se prezinte, să plătească amenda singură, şi toţi cei care încalcă legea vor trebui să plătească. E toleranţă zero în ceea ce priveşte membrii Cabinetului meu, dar toţi românii trebuie să respecte legislaţia”, a declarat Florin Cîţu într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, chestionat despre subiect.

Ministrul Muncii a anunţat că a solicitat să fie amendată pentru cele „câteva momente” în care nu a purtat mască la acţiune de împădurire de la sfârşitul săptămânii trecute. „A fost o neatenţie, pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare”, a precizat Raluca Turcan.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost fotografiată într-o remorcă, fără mască de protecţie, alături de preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, şi alte şase persoane, între care un copil. Imaginile au fost surprinse la acţiunea de împădurire care a avut loc sâmbătă, iar unul dintre participanţi este internat în spital cu coronavirus.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat luni, fără mască de protecţie COVID-19, pe holurile Parlamentului, relatează Ştirile Pro TV. El a precizat că era într-o conferinţă video şi şi-a dat jos masca pentru intervenţie şi că nu era nici o persoană la mai puţin de 10 metri. „Fără îndoială, am greşit şi toate criticile sunt justificate”, a conchis ministrul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.